Конвектори

Внос на водни и фреонови конвектори , както и конверсия на фреонови във водни климатични тела .

Конвектор Митсубиши Електрик 5.1 KWКонвектор Фуджи 6 KWКонвектор Хидеко 18 KW

И много други модели .